About me


29 iunie 2012
Ma numesc Aureliana Lixandru si locuiesc in Targu Mures. Desi sunt nascuta in Ramnicu Valcea nu ma consider ‘olteanca’ veritabila. Si asta nu datorita nenumaratelor glume cu si despre olteni, ci datorita faptului ca am plecat de mult timp din orasul natal.
Am absolvit cursurile Facultatii Transporturi – sectia Tehnica Transporturilor Feroviare (Politehnica Bucuresti) si mai tarziu am continuat studiile in domeniul psihologiei, urmand cursurile postuniversitare (master) in specializarea Managementul Resurselor Umane din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir Targu Mures.
Am un simt al umorului dezvoltat si am inclinatie naturala spre ironie. Nu-mi plac oamenii increzuti, cainii maidanezi si maimutele cu fundu’ rosu!!! (saracutele, ce urate sunt!!)
Imi plac provocarile, dar nu si ProVocatie. Cred ca intradevar femeia conteaza, dar nu am incredere in programul Femeia Conteaza! (prietenii stiu de ce!)
Timpul liber il petrec cu Bianca si Calin, copiii mei, care imi inveselesc viata.

06 iulie 2012
Quilling-ul nu este de mult intrat in viata mea.
Totul a inceput cu ceva timp in urma, cand am fost convocati de invatatoarea lui Calin (te salut Simona!!) sa contribuim la realizarea unor obiecte (felicitari, tablouri, cutiute de cadouri ornate) cu ocazia sarbatorii de Paste. Se organiza la scoala o expozitie cu vanzare si urma ca sumele de bani stranse sa fie folosite pentru cumpararea de diverse materiale didactice.
Prima data mi s-a parut o mare prostie sa stai si sa rasucesti hartia aia micuta...
Am luat acasa cateva fasii de hartie sa 'creez' ceva in week-end.
Spre mirarea mea, chiar de la primele incercari a iesit ceva frumos. Sau cel putin asa mi se parea mie atunci.
Acum cand ma uit la ele, nu mai cred asta!! :))Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...